Bcbuddz

Idag pratar Branne och Ahmed om året som gått, topp-nyheter, showbiz, våldtäkter i Indien och det sista relationsrådet någonsin. 

Vi önskar er gott nytt år och hoppas att vi ser på Bad Company Comedy Club den 2:a Januari. 

Direct download: kap36.mp3
Category:general -- posted at: 4:06pm EDT
Comments[0]

Vi är tillbaka, sista monsterpodden för året. Har lite tekniskt strul för att kim jong envisas med medhörning så det blir rundgång ibland och då stängs ljudet av. Måste be om ursäkt till känsliga lyssnare för idag pratar vi verkligen om saker som kommer att göra folk upprörda. Det var Meron som var pådrivande i dessa diskussioner ni kan nå honom på twitter genom att skriva till @romangsta

Direct download: monster4.mp3
Category:general -- posted at: 6:53am EDT
Comments[0]

Vi pratar stand up, bccc, dokumentärer, ännu mer stand up, orrar, dubbelt relationsråd som förmodligen är det värsta som varit med i podden, göteborskravallerna och mycket mycket mer. Vill även passa på att önska alla våra lyssnare god jul och kärlek för att ni finns.

Direct download: kap35.mp3
Category:general -- posted at: 3:52pm EDT
Comments[0]

Ahmed är äntligen tillbaka från Kanada, han berättar om sin resa. Branne om sin bisarra kväll i Uppsala med världens bästa Ali Reza, vi snuddar vid Lucia-pyskosen, skolskjutningen i USA, pratar om tråkiga skandinaver och mycket mer. Glöm inte att Monsterpodden kommer denna torsdag så det blir dubbelt upp denna vecka :) Även BCCC på onsdag kör vi 20:00 verkstadsgatan 3 på Hornstull. 

Direct download: kap34.mp3
Category:general -- posted at: 3:13pm EDT
Comments[0]

Idag kör Branne bcpodd själv, pratar om hur han blev rånad på spybar, jordens undergång, Darin och SHM. Sen allt mellan himmel och jord. 

Direct download: Kap33.mp3
Category:general -- posted at: 3:37pm EDT
Comments[0]

Ikväll hade vi i Ahmed Berhans frånvaro två gäster som båda har briljerat på bad company comedy club, förutom en tävling i imiationer så pratar vi väldigt mycket om deras karriärer samt hur de ser på standup-branschen. Intervju och vi vidrör lite vid Ahmeds frånvaro som kör en liten turne på två veckor borta i Kanada och sprider bcbuddz på en internationell nivå och kanske inhalerar lite bcbuddz borta i Kanada. 

Direct download: kap32.mp3
Category:general -- posted at: 4:24pm EDT
Comments[0]

Monsterpodden The Comeback of the beast

Då är monsterpodden tillbaka, äntligen tänker ni säkert. Avsnitt kommer ut en gång i månader och dem kommer vara 2h långa. Detta avsnitt är dock 1 timme pga speciella omständigheter, men en bra försmak på hur det kommer att låta för er som inte hört podden förut. 

Vi pratar om Batman, discobränder, Michael Jackson och mycket mycket mer.

Direct download: Monsterpodd-Thecomeback.mp3
Category:general -- posted at: 4:45am EDT
Comments[0]

I lördags hade bcpodd besök av Farzad Nouri, vi behandlade stand up, Gina-skandaler, finest, stureplan, 1000-apor, Ramin och mycket mycket mer. På onsdag för Er som bor i sthlm, kör vi igen på sloppy seconds 20:00 Verkstadsgatan 3.

Direct download: kap31.mp3
Category:general -- posted at: 4:31pm EDT
Comments[0]

Bad Company är tillbaka, varje vecka helt gratis för våra kära lyssnare. Vi pratar om Sverigedemokraterna, Soran Luther King, Zlatans mål, hur det gick förra veckan på bad company comedy club. Sprid gärna vår podd till alla ni känner som är vuxna, ge oss betyg, skriv gärna något på vår hemsida eller itunes. 

Direct download: Kap30.mp3
Category:general -- posted at: 12:10pm EDT
Comments[0]

Finbesök med två poddlegender och Thanos Fotas, om ni lyssnar igenom hela avsnittet så vinner ni en dejt med Ermias och hans flashlight. Vi pratar Idag pratar vi om bilbränder i förorten, Eddy Murphy. Vi avslutar med 30 minuter snack om pornografi och Ahmeds runkvanor. Sen kommer även ett stor announcement som ni förmodligen kan läsa om i Aftonbladet 

Direct download: kap28.mp3
Category:general -- posted at: 5:55pm EDT
Comments[0]