Bcbuddz

Idag får Bcpodd besök av Aron Flam som pratar om sin nyutgivna bok jag bombade, vi pratar om stand up, ateism, författare och mycket mer. Vi tävlar även ut tre exemplar av boken Jag bombade som alla är signerade utav Aron. Skicka motivering varför just du ska ha boken samt adress och är Bad Company nöjda med motiveringen kan du få en bok värd flera tusen kr helt gratis. 

Direct download: Kap21.mp3
Category:general -- posted at: 3:25pm EST
Comments[0]

Bcpodd får besök av rapperted, en av Sveriges kultigaste rappare med flow som får chilenska panflöjtspelare att tappa andan. Vi pratar om hur Ted började rappa, sjuka turnéer, pranks, morsor som knullas, psykopatkvinnor och mycket mycket mer. In och lyssna på det bästa avsnittet sen Amets soloavsnitt. För länkar till Teds musik kolla vår hemsida www.bcbuddz.se

Direct download: kap20.mp3
Category:general -- posted at: 3:52pm EST
Comments[0]

Idag pratar Amet o Branet om hur mycket vi hatar dåliga gig, bra publik på maffia, klassåterträff, folk som knuffas på krogen, konstnärer, favorit bad guys i filmer och mycket mer. 

Direct download: Kap19.mp3
Category:general -- posted at: 4:07pm EST
Comments[0]

Idag pratar Amet och Branne om Annies farväl till Bcpodd, Lars Vilks, Stand up comedy, Färjan, kvinnor som inte har sex med sina pojkvänner och mycket mer. 

Direct download: kap18.mp3
Category:general -- posted at: 5:54pm EST
Comments[0]

1