Bcbuddz
Monsterpodden The Comeback of the beast

Då är monsterpodden tillbaka, äntligen tänker ni säkert. Avsnitt kommer ut en gång i månader och dem kommer vara 2h långa. Detta avsnitt är dock 1 timme pga speciella omständigheter, men en bra försmak på hur det kommer att låta för er som inte hört podden förut. 

Vi pratar om Batman, discobränder, Michael Jackson och mycket mycket mer.

Direct download: Monsterpodd-Thecomeback.mp3
Category:general -- posted at: 4:45am EST
Comments[0]

I lördags hade bcpodd besök av Farzad Nouri, vi behandlade stand up, Gina-skandaler, finest, stureplan, 1000-apor, Ramin och mycket mycket mer. På onsdag för Er som bor i sthlm, kör vi igen på sloppy seconds 20:00 Verkstadsgatan 3.

Direct download: kap31.mp3
Category:general -- posted at: 4:31pm EST
Comments[0]

Bad Company är tillbaka, varje vecka helt gratis för våra kära lyssnare. Vi pratar om Sverigedemokraterna, Soran Luther King, Zlatans mål, hur det gick förra veckan på bad company comedy club. Sprid gärna vår podd till alla ni känner som är vuxna, ge oss betyg, skriv gärna något på vår hemsida eller itunes. 

Direct download: Kap30.mp3
Category:general -- posted at: 12:10pm EST
Comments[0]

Finbesök med två poddlegender och Thanos Fotas, om ni lyssnar igenom hela avsnittet så vinner ni en dejt med Ermias och hans flashlight. Vi pratar Idag pratar vi om bilbränder i förorten, Eddy Murphy. Vi avslutar med 30 minuter snack om pornografi och Ahmeds runkvanor. Sen kommer även ett stor announcement som ni förmodligen kan läsa om i Aftonbladet 

Direct download: kap28.mp3
Category:general -- posted at: 5:55pm EST
Comments[0]

Första gången podden spelas in med publik, vi pratar om serier, film, hur hårt Branne suger som konfa. Ett avsnitt laddat med energi med ett gäng redo för utgång, mer om det nästa vecka. 

Direct download: kap27.mp3
Category:general -- posted at: 3:37pm EST
Comments[0]

1