Bcbuddz

Idag pratar Branne och Ahmed om året som gått, topp-nyheter, showbiz, våldtäkter i Indien och det sista relationsrådet någonsin. 

Vi önskar er gott nytt år och hoppas att vi ser på Bad Company Comedy Club den 2:a Januari. 

Direct download: kap36.mp3
Category:general -- posted at: 4:06pm EST
Comments[0]

Vi är tillbaka, sista monsterpodden för året. Har lite tekniskt strul för att kim jong envisas med medhörning så det blir rundgång ibland och då stängs ljudet av. Måste be om ursäkt till känsliga lyssnare för idag pratar vi verkligen om saker som kommer att göra folk upprörda. Det var Meron som var pådrivande i dessa diskussioner ni kan nå honom på twitter genom att skriva till @romangsta

Direct download: monster4.mp3
Category:general -- posted at: 6:53am EST
Comments[0]

Vi pratar stand up, bccc, dokumentärer, ännu mer stand up, orrar, dubbelt relationsråd som förmodligen är det värsta som varit med i podden, göteborskravallerna och mycket mycket mer. Vill även passa på att önska alla våra lyssnare god jul och kärlek för att ni finns.

Direct download: kap35.mp3
Category:general -- posted at: 3:52pm EST
Comments[0]

Ahmed är äntligen tillbaka från Kanada, han berättar om sin resa. Branne om sin bisarra kväll i Uppsala med världens bästa Ali Reza, vi snuddar vid Lucia-pyskosen, skolskjutningen i USA, pratar om tråkiga skandinaver och mycket mer. Glöm inte att Monsterpodden kommer denna torsdag så det blir dubbelt upp denna vecka :) Även BCCC på onsdag kör vi 20:00 verkstadsgatan 3 på Hornstull. 

Direct download: kap34.mp3
Category:general -- posted at: 3:13pm EST
Comments[0]

Idag kör Branne bcpodd själv, pratar om hur han blev rånad på spybar, jordens undergång, Darin och SHM. Sen allt mellan himmel och jord. 

Direct download: Kap33.mp3
Category:general -- posted at: 3:37pm EST
Comments[0]

Ikväll hade vi i Ahmed Berhans frånvaro två gäster som båda har briljerat på bad company comedy club, förutom en tävling i imiationer så pratar vi väldigt mycket om deras karriärer samt hur de ser på standup-branschen. Intervju och vi vidrör lite vid Ahmeds frånvaro som kör en liten turne på två veckor borta i Kanada och sprider bcbuddz på en internationell nivå och kanske inhalerar lite bcbuddz borta i Kanada. 

Direct download: kap32.mp3
Category:general -- posted at: 4:24pm EST
Comments[0]

1