Bcbuddz

Ahmed Omar är tillbaka en stund i sthlm och vi spelar in en podd igen som på den gamla goda tiden. Det blir mycket snack om film och serier. Utöver det så berör vi krönikor som skrivits, SD och lite nazism som vanligt. 

Direct download: kap74.mp3
Category:general -- posted at: 5:50pm EDT
Comments[0]

Ermias är tillbaka i podden, det är en podd där spriten flödar och det kommer ni att märka ju längre in ni kommer. Förutom Ermias så besöker även Rage podden som är en enastående fotograf och en av de bästa mcdonaldsarbetarna på Medborgarplatsen. Vi pratar mycket förhållanden och för alla som hört om Ermias soffknullande och inte trott att den historien kan toppas ska verkligen lyssna från början till slut. 

Ber om ursäkt för att vi blev lite sena men ni har 2 h 30 min podd att njuta av så ha kul.

Direct download: kap73.mp3
Category:general -- posted at: 5:04pm EDT
Comments[0]

Felicia Jackson är tillbaka i podden, vi pratar om Ken Ring som blivit anklagad för homofobi. FRA och IPRED. Lite om förhållanden, gig, tyfonen i Filippinerna och hustrumord. 

Direct download: kap72.mp3
Category:general -- posted at: 3:43am EDT
Comments[0]

På fredag har vi stand up-föreställning i sthlm, gå in på vår hemsida www.bcbuddz.se för mer information.

Direct download: kap71.mp3
Category:general -- posted at: 8:47am EDT
Comments[0]

Den gästen som besökt podden flest gånger, ingen mindre än Felicia Jackson. Vi pratar om barn som säljs för iphones, stand up, fylle-debatter och lite till. 

Direct download: kap70.mp3
Category:general -- posted at: 8:06am EDT
Comments[0]

Detta avsnitt vill ni lyssna på till slutet för på slutet så spelar vi en låt från Habits nya skiva för första gången någonsin. Rapparen och demonproducenten besöker vår podd och pratar om sin nya skiva samt projekten han hjälpt bcbuddz med i allt från sketchinspelningar till Brannes skiva. Som sagt lyssna till slutet för ni kommer inte höra låten någon annanstans.

För länkar och mer information gå in på www.bcbuddz.se

Direct download: kap69-klippt.mp3
Category:general -- posted at: 6:19am EDT
Comments[0]

Vi känner oss modiga och går dubbel-ginger idag, Erik Bamberg och Jim Croon besöker podden. Det diskuteras politik, albinos, Putin och våra 2 cent angående komikerdebatten som upptstod kring Aron Flams Kaustiksoda skämt, den som orkar leta kan hitta den på twitter i min historik. 

Direct download: kap68.mp3
Category:general -- posted at: 6:26am EDT
Comments[0]

Legenden Ermias är tillbaka, vi pratar om relationer, sexleksaker som Ermias har dokorerat i och mycket annat kul. 

Direct download: kap67.mp3
Category:general -- posted at: 7:33pm EDT
Comments[0]

Idag får podden besök av Brannes bror Nikola, vi pratar om GTA V, NSA övervakning, Apple, mänskligheten, jordens undergång, universum, tiden, livets mening och mycket mer. Observera, det blir väldigt deprimerande på slutet och om ni har tankar kring självmord så lyssna inte på detta avsnitt. 

Direct download: kap66.mp3
Category:general -- posted at: 6:23pm EDT
Comments[0]

I dagens avsnitt får vi besök av citatmaskinen Ali Reza Shokoui, vi pratar om veckans händelser, popkultur och hur han fixar kvinnor. 

Direct download: kap65.mp3
Category:general -- posted at: 7:16pm EDT
Comments[0]