Bcbuddz

Ahmed Omar är tillbaka en stund i sthlm och vi spelar in en podd igen som på den gamla goda tiden. Det blir mycket snack om film och serier. Utöver det så berör vi krönikor som skrivits, SD och lite nazism som vanligt. 

Direct download: kap74.mp3
Category:general -- posted at: 5:50pm EDT
Comments[0]

Ermias är tillbaka i podden, det är en podd där spriten flödar och det kommer ni att märka ju längre in ni kommer. Förutom Ermias så besöker även Rage podden som är en enastående fotograf och en av de bästa mcdonaldsarbetarna på Medborgarplatsen. Vi pratar mycket förhållanden och för alla som hört om Ermias soffknullande och inte trott att den historien kan toppas ska verkligen lyssna från början till slut. 

Ber om ursäkt för att vi blev lite sena men ni har 2 h 30 min podd att njuta av så ha kul.

Direct download: kap73.mp3
Category:general -- posted at: 5:04pm EDT
Comments[0]

Felicia Jackson är tillbaka i podden, vi pratar om Ken Ring som blivit anklagad för homofobi. FRA och IPRED. Lite om förhållanden, gig, tyfonen i Filippinerna och hustrumord. 

Direct download: kap72.mp3
Category:general -- posted at: 3:43am EDT
Comments[0]

På fredag har vi stand up-föreställning i sthlm, gå in på vår hemsida www.bcbuddz.se för mer information.

Direct download: kap71.mp3
Category:general -- posted at: 8:47am EDT
Comments[0]

Den gästen som besökt podden flest gånger, ingen mindre än Felicia Jackson. Vi pratar om barn som säljs för iphones, stand up, fylle-debatter och lite till. 

Direct download: kap70.mp3
Category:general -- posted at: 8:06am EDT
Comments[0]

Detta avsnitt vill ni lyssna på till slutet för på slutet så spelar vi en låt från Habits nya skiva för första gången någonsin. Rapparen och demonproducenten besöker vår podd och pratar om sin nya skiva samt projekten han hjälpt bcbuddz med i allt från sketchinspelningar till Brannes skiva. Som sagt lyssna till slutet för ni kommer inte höra låten någon annanstans.

För länkar och mer information gå in på www.bcbuddz.se

Direct download: kap69-klippt.mp3
Category:general -- posted at: 6:19am EDT
Comments[0]

Vi känner oss modiga och går dubbel-ginger idag, Erik Bamberg och Jim Croon besöker podden. Det diskuteras politik, albinos, Putin och våra 2 cent angående komikerdebatten som upptstod kring Aron Flams Kaustiksoda skämt, den som orkar leta kan hitta den på twitter i min historik. 

Direct download: kap68.mp3
Category:general -- posted at: 6:26am EDT
Comments[0]

Legenden Ermias är tillbaka, vi pratar om relationer, sexleksaker som Ermias har dokorerat i och mycket annat kul. 

Direct download: kap67.mp3
Category:general -- posted at: 7:33pm EDT
Comments[0]

Idag får podden besök av Brannes bror Nikola, vi pratar om GTA V, NSA övervakning, Apple, mänskligheten, jordens undergång, universum, tiden, livets mening och mycket mer. Observera, det blir väldigt deprimerande på slutet och om ni har tankar kring självmord så lyssna inte på detta avsnitt. 

Direct download: kap66.mp3
Category:general -- posted at: 6:23pm EDT
Comments[0]

I dagens avsnitt får vi besök av citatmaskinen Ali Reza Shokoui, vi pratar om veckans händelser, popkultur och hur han fixar kvinnor. 

Direct download: kap65.mp3
Category:general -- posted at: 7:16pm EDT
Comments[0]

Jag orkar inte skriva mer beskrivningar för att jag kommer inte ihåg vad vi har pratat om, gästen var Felicia och stundtals var det väldigt roligt. 

Direct download: kap64.mp3
Category:general -- posted at: 6:10pm EDT
Comments[0]

Sista delen pratar vi om filmer, bio, serier och mycket mer. 

Direct download: Kapitel63_del_33.mp3
Category:general -- posted at: 5:41pm EDT
Comments[0]

Är ett kodord för hitler men vågar inte skriva det i rubriken så vi inte blir avstängda från iTunes. Vi fortsätter prata om hip hop, kurdiskt bröllop, obehagliga avslut på dejter, samtal på högtalare, Påvens selfie, Syrien. Väldigt bra fortsättning. 

Direct download: Kapitel63del1-23.mp3
Category:general -- posted at: 6:06pm EDT
Comments[0]

Det blir en liten minimonster podd med Branne och Ermias, det blir tre delar varav del två kommer på torsdag för er som hinner lyssna. Vi pratar om Ahmeds nya karriär, skateboards, tyskar som inte kan engelska, dubbning, Ken Ring och judar

Direct download: Kapitel63del3-1a.mp3
Category:general -- posted at: 5:13pm EDT
Comments[0]

Vi fortsätter konversationen, Branne avslöjar vad det värsta som kan hända en händer och om manifestationer, hijarbuppror, rappare och mycket mycket mer. 

Direct download: Kap62del2.mp3
Category:general -- posted at: 6:57pm EDT
Comments[0]

Nu är semestern slut och bcpodd är tillbaka i era öron, det är två delar där vi avverkar homolagar i Ryssland, italienskt badmode och rappare som komiker. Ni är välkomna!

Direct download: Kap62.mp3
Category:general -- posted at: 6:08pm EDT
Comments[0]

Shu ett litet min avsnitt, där jag sitter och snackar för mig själv för er skull.
Ha en bra sommar
/BCpodd

Direct download: BCpodd_Solo_1.mp3
Category:general -- posted at: 7:46pm EDT
Comments[0]

8 minuter in i klippet och hela vägen till slut är poddhistoria. 

Direct download: kap61-del2.mp3
Category:general -- posted at: 8:00pm EDT
Comments[0]

Sho, podden är ute. Lite sent för att vi inte har godkännandet från alla gästerna att lägga upp den här podden men Ahmed insisterar så här kommer den. Ni vill inte missa del 2, ibland uppstår kaos men det får ni leva med. Det är värt det och vi sätter vår bcbuddz-garanti på detta avsnitt. 

Direct download: kap61-del1.mp3
Category:general -- posted at: 5:38pm EDT
Comments[0]

Vi gästas av ingen mindre än Felicia Jackson igen och det blir en väldigt diskussion kring härskartekniker, Ahmeds kärlek till Skåne och flytt, Powermeet, Nazister i Almedalen och så mycket mer. Vi sätter vår bcbuddz-garanti på detta avsnitt. Bcbuddz-garanti är en garanti på att ni någon gång under avsnittet kommer att bli förolämpade eller kränkta. 

Direct download: kap60.mp3
Category:general -- posted at: 4:47pm EDT
Comments[0]

Idag gästas podden av den enda människan som lyckats få ett helt avsnitt censurerat. Finns det någon värre än Branne....Ja hans bror. Vi pratar om katter, somalier som skrattar åt fel saker. Politik, almedalen, Albyärintetillsalu och mycket mer. 

Direct download: kap59.mp3
Category:general -- posted at: 3:44pm EDT
Comments[0]

Idag gästades bcpodd av komikern Erik Bamberg, som tog alla gingers i Sverige i försvar. Vi pratar om gig som får en att känna sig billigare än en hora, PRISM, svärdfäktning, kritik osv. Vi har även en omröstning på vår hemsida så in och rösta på om ni tycker att Bamberg ser ut som en ginger. 

Direct download: kap58.mp3
Category:general -- posted at: 5:52pm EDT
Comments[0]

I kvällens podd pratar vi om Ahmeds besök till Sundsvall som senare leder oss till droger, hitta den röda tråden på den så vinner ni ett stort pris. Sen pratar vi väldigt mycket om film, underskattade skådisar, Brannes giftermål osv. För länk till veckans horunge så besök gärna www.bcbuddz.se

Direct download: kap57.mp3
Category:general -- posted at: 4:35pm EDT
Comments[0]

The boys are back in town, vi pratar om kungliga bröllop, Husby, Game of Thrones och mycket känslor. Det enda som saknades i det här avsnittet var att någon grät. 

Direct download: kap56.mp3
Category:general -- posted at: 6:44pm EDT
Comments[0]

Idag pratar vi Champions League, unga basketspelare, UFC. Mycket sport rent generellt, för er som undrar varför vi inte går in på upploppen så kommer en förklaring på slutet efter veckans horunge. 

Länkar för veckans horunge hittar ni på www.bcbuddz.se

Må väl

Direct download: kap55.mp3
Category:general -- posted at: 6:07pm EDT
Comments[0]

Vi är tillbaka efter ett hårt jubileum, med oss har vi Victor Linner som berättar hur det var i Japan. VI svävar runt i många områden och en del intressanta diskussioner om väldigt intressanta saker. För länkar till veckans horunge gå in på www.bcbuddz.se

Direct download: kap54.mp3
Category:general -- posted at: 6:39pm EDT
Comments[0]

Denna del till skillnad från gudfadern del 3 är galen!

Direct download: kap53del3.mp3
Category:general -- posted at: 5:19pm EDT
Comments[0]

Det är bara att fortsätta bearbeta this shit för ni kommer inte bli besvikna. 

Direct download: kap53del2.mp3
Category:general -- posted at: 5:06pm EDT
Comments[0]

Då kommer äntligen vårt jubileumavsnitt, det är 3 delar och vi kommer inte skriva några beskrivningar eftersom de är så jävla roliga att det inte behövs.

Direct download: kap53.mp3
Category:general -- posted at: 4:55pm EDT
Comments[0]

Tjenixen, vi tror att detta är vårt 50-avsnitts jubileum men är själva lite osäkra. I vilket fall har vi kört ett år och firar det nästa vecka. Detta avsnitt reder vi ut vad som egentligen hände när Houman Sebghati släppte ut en liten minidokumentär inspelad av Thomas Karl-Johan Gunnarsson aka KJ aka Lars Vilks. Det var en video som under en kort period rörde upp mycket känslor inom hip-hop svängen och Houman får förklara sig. Länk till Houmans låt från hans senast skiva hittar ni på vår hemsida www.bcbuddz.se

Direct download: kap52.mp3
Category:general -- posted at: 7:11pm EDT
Comments[0]

Vi har besök utav Felicia Jackson, den starkaste åsiktsmaskinen i dag på twitter. Vi pratar om Boston, dialekter och mycket annat. Det är ett långt avsnitt och enligt oss ett väldigt rolgt avsnitt. 

Direct download: kap51.mp3
Category:general -- posted at: 5:08pm EDT
Comments[0]

Vi pratar rätt länge med vår sidekick Thanos Fotas, det är främst ämnen som våra lyssnare har begärt. 

Glöm inte att maila oss om ni vill vara med på vårt jubileum den 4:e Maj. Det är 3 platser kvar och det går bra att maila på info@bcbuddz.se

Direct download: kap50.mp3
Category:general -- posted at: 3:24pm EDT
Comments[0]

Vi ber såklart om ursäkt återigen, för att kompensera så har vi spelat in ett längre avsnitt med två favoriter i bcpodd Victor Linner samt Thanos Fotas och det är ett extremt roligt avsnitt. Vi får även till ett tjafs mellan Victor och Thanos missa inte det. 

Direct download: kap49.mp3
Category:general -- posted at: 1:52pm EDT
Comments[0]

Idag blir vi gästade utav en mindre version av Ahmed som är ingen mindre än Victor Linner, vi pratar stand up, extrema kommunister, Branne drar en rant om något meningslöst och han ber om ursäkt för att han kallar Cissi Wallin för bitch. Det är svårt att styra känslorna när de tar över och det var absolut inte menat som en härskarteknik.

Direct download: kap48.mp3
Category:general -- posted at: 5:58pm EDT
Comments[0]

Förlåt kära lyssnare, Branne har varit slapp och trött. Vi censurerade vår första podd någonsin, spelade in ett nytt avsnitt i onsdags och det kommer här. Vi pratar om Billström, allt som är bra med REVA och mycket mycket mer. 

Direct download: kapitel47-del2.mp3
Category:general -- posted at: 5:16pm EDT
Comments[0]

Idag är podden sen igen och det är Brannes fel, jag ber om ursäkt för att jag blev sen med denna. Vi pratar om schlager, Chavez, krig och mycket annat kul som är värt att nämna. Sprid podden till era nära o kära men helst inga barn.

Direct download: kap46.mp3
Category:general -- posted at: 4:27pm EDT
Comments[0]

Vi ber om ursäkt för att avsnittet är lite sent, vi pratar om Ahmeds Malmö-resa, nya serier, Dennis Rodman, blivande jägare. Branne har en ny överraskning till alla som njuter av hans lidande, vi behandlar även förra veckan på Bccc. 

Direct download: kap45.mp3
Category:general -- posted at: 6:19pm EDT
Comments[0]

Vi pratar om bccc, harlem shake, reva, labyrint och normalisering av cannabis, mycket annat och som alltid så varnas känsliga lyssnare

Direct download: kap44.mp3
Category:general -- posted at: 6:38pm EDT
Comments[0]

Rätt rolig podd idag igen. Vi gästas av Jonathan Tengwall som är ett stående inslag på bccc och även med på lite andra saker som ni kommer märka av i framtiden, vi pratar idag om hur Branne erövrade hela norra Stockholm i TP, hur det är att gå i gymnasiet, Ahmed pratar om Norge och annat kul. Helt klart en sehörd podd. 

Direct download: kap43.mp3
Category:general -- posted at: 5:09pm EDT
Comments[0]

Vad har vi inte berört i vår podd är den stora frågan, idag spelar vi nog in den roligaste podden hittills och lyssna på den eftersom den är fucking rolig! Vad pratar vi om det, ingen aning eftersom jag har så jävla svårt att komma ihåg det men vi skrattade mycket och jag hoppas ni skrattar lika mycket. 

Direct download: kap42.mp3
Category:general -- posted at: 4:44pm EDT
Comments[0]

Lite seriösa avsnitt för en gångs skull, Branne är nära rantmode men blir stoppad av en dålig hals, vi pratar bombningar på bccc, upplopp, pantrarna och mycket mycket mer. 

Direct download: kap41.mp3
Category:general -- posted at: 2:23pm EDT
Comments[0]

Vi pratar om så mycket träning i denna podd att vi funderar nu på att starta en podd vid sidan av denna enbart för att inspirera alla Er lyssnare där ute. Lite om systembolaget, gymnaster, rekommendationer. En helt vanlig bcpodd som kommer ut en helt vanlig söndag helt enkelt. 

Direct download: kap40.mp3
Category:general -- posted at: 6:05pm EDT
Comments[0]

Vi har med oss Thanos Fotas i panelen och avhandlar hemlösa, Laila Bagge, Städare som snor tåg, tiggare, varnar för svåra 90-tals referenser.

Direct download: kap39.mp3
Category:general -- posted at: 6:06pm EDT
Comments[0]

Vi pratar om den nya serien allt faller, sverigedemokrater som är PK, simhallar. Väldigt mörkt avsnitt och vi varnar för en lätt depression om ni lyssnar igenom och Branne kör 3 rants på raken för Er som stör er på dem så kan ni spola fram. 

Direct download: kap38.mp3
Category:general -- posted at: 1:56pm EDT
Comments[0]

Behrad Rouzbeh besöker dagens podd och pratar om hans karriär som tagit fart på allvar och är idag en av Sveriges mest lovande komiker. Vi vidrör även segregationen, rasism och bad company comedy club som vi kör på onsdag klockan 20:00 igen på verkstadsgatan 3 i hornstull. 

Direct download: Kapitel37.mp3
Category:general -- posted at: 2:37pm EDT
Comments[0]

1