Bcbuddz

Idag blir vi gästade utav en mindre version av Ahmed som är ingen mindre än Victor Linner, vi pratar stand up, extrema kommunister, Branne drar en rant om något meningslöst och han ber om ursäkt för att han kallar Cissi Wallin för bitch. Det är svårt att styra känslorna när de tar över och det var absolut inte menat som en härskarteknik.

Direct download: kap48.mp3
Category:general -- posted at: 5:58pm EST
Comments[0]

Förlåt kära lyssnare, Branne har varit slapp och trött. Vi censurerade vår första podd någonsin, spelade in ett nytt avsnitt i onsdags och det kommer här. Vi pratar om Billström, allt som är bra med REVA och mycket mycket mer. 

Direct download: kapitel47-del2.mp3
Category:general -- posted at: 5:16pm EST
Comments[0]

Idag är podden sen igen och det är Brannes fel, jag ber om ursäkt för att jag blev sen med denna. Vi pratar om schlager, Chavez, krig och mycket annat kul som är värt att nämna. Sprid podden till era nära o kära men helst inga barn.

Direct download: kap46.mp3
Category:general -- posted at: 4:27pm EST
Comments[0]

Vi ber om ursäkt för att avsnittet är lite sent, vi pratar om Ahmeds Malmö-resa, nya serier, Dennis Rodman, blivande jägare. Branne har en ny överraskning till alla som njuter av hans lidande, vi behandlar även förra veckan på Bccc. 

Direct download: kap45.mp3
Category:general -- posted at: 6:19pm EST
Comments[0]

1