Bcbuddz

Detta avsnitt vill ni lyssna på till slutet för på slutet så spelar vi en låt från Habits nya skiva för första gången någonsin. Rapparen och demonproducenten besöker vår podd och pratar om sin nya skiva samt projekten han hjälpt bcbuddz med i allt från sketchinspelningar till Brannes skiva. Som sagt lyssna till slutet för ni kommer inte höra låten någon annanstans.

För länkar och mer information gå in på www.bcbuddz.se

Direct download: kap69-klippt.mp3
Category:general -- posted at: 6:19am EST
Comments[0]

Vi känner oss modiga och går dubbel-ginger idag, Erik Bamberg och Jim Croon besöker podden. Det diskuteras politik, albinos, Putin och våra 2 cent angående komikerdebatten som upptstod kring Aron Flams Kaustiksoda skämt, den som orkar leta kan hitta den på twitter i min historik. 

Direct download: kap68.mp3
Category:general -- posted at: 6:26am EST
Comments[0]

Legenden Ermias är tillbaka, vi pratar om relationer, sexleksaker som Ermias har dokorerat i och mycket annat kul. 

Direct download: kap67.mp3
Category:general -- posted at: 7:33pm EST
Comments[0]

Idag får podden besök av Brannes bror Nikola, vi pratar om GTA V, NSA övervakning, Apple, mänskligheten, jordens undergång, universum, tiden, livets mening och mycket mer. Observera, det blir väldigt deprimerande på slutet och om ni har tankar kring självmord så lyssna inte på detta avsnitt. 

Direct download: kap66.mp3
Category:general -- posted at: 6:23pm EST
Comments[0]

I dagens avsnitt får vi besök av citatmaskinen Ali Reza Shokoui, vi pratar om veckans händelser, popkultur och hur han fixar kvinnor. 

Direct download: kap65.mp3
Category:general -- posted at: 7:16pm EST
Comments[0]

1