Bcbuddz

Hej hopp! Idag gästas podden av Reza Shokoui och vi pratar om hans kommande föreställning djupatankar som ni kan se på onsdag 19:30 på kave klaver. Vi går även igenom hur Brannes dröm om att starta sekt krossades och Ahmed berättar om hur han glömde bort hur mycket han hade att prata om. Enjoy. 

Direct download: kap82.mp3
Category:general -- posted at: 6:25pm EST
Comments[0]

Idag pratar vi om politik, musik och vi har äntligen ett relationsråd från våra lyssnare. På två år och 80 avsnitt senare så har två människor sökt vår hjälp och nu är vi oroliga om inte de kommer behöva söka hjälp av psykologer. 

Direct download: kap81.mp3
Category:general -- posted at: 2:55pm EST
Comments[0]

Idag gästar Thanos Fotas podden, vi pratar om vår klubb på Cafe String för mer info gå in på www.bcbuddz.se och se information. Utöver det pratar vi om Brannes obehagliga resa till Göteborg. Mycket prat om ståupp, förebilder och den kreativa processen till att skriva material. Korta inhopp av Ahmed också. 

Direct download: kap80.mp3
Category:general -- posted at: 4:24pm EST
Comments[0]

Idag pratar Branne och Ahmed om debatter och samhället, det hettar till riktigt ordentligt och vi har inte pratat ännu efter detta avsnitt men vi väljer att släppa ut det trots allt ont som sagts i podden. In och lyssna på två män som vägrar komma överens om någonting.

Direct download: kap79.mp3
Category:general -- posted at: 1:29pm EST
Comments[0]

1